Nu al een voorliefde voor de geur van brandend rubber

De kleine mannen worden nu al blij van de geur van brandend rubber, glimmend blik, stapels banden; kortom auto’s . Met dit stoere shirt van Stones and Bones maak je een echte jongen zeker blij.  De autoprint op het shirt spreekt jongetjes direct aan.
Stones and Bones is een merk dat zich oorspronkelijk richt op het maken van schoenen. Maar heeft daarnaast ook een kledinglijn aan het assortiment toegevoegd.  De complete shirtcollectie van Stones and Bones bestaat uit dit soort vrolijke shirtjes met grappige prints. 

Voor de jongens vooral stoer met auto’s, dino’s en andere dieren. De meisjesshirtjes zijn uitgevoerd in zachtere kleuren, maar de prints zijn even grappig . Een leuk detail is het hondenbotje als merkje aan de linkerzijde van het shirt.
De kwaliteit van het shirt is daarnaast ook nog eens goed. Het is een dikke stof die wel soepel valt. De print vormt gelukkig geen grote plaat aan de voorzijde van het shirt, maar vormt zich prima met het shirt mee. De auto blijft ook na een aantal wasbeurten nog steeds in prima conditie en hoeft voorlopig nog niet naar de sloop ;)



De spijkerbroek is van een relatief nieuw, Belgisch merk; Brian& Nephew. In eerste instantie ziet de broek er een beetje saai en gewoontjes uit. Maar als de spijkerbroek eenmaal aan is, valt de perfecte pasvorm gelijk op. Dit skinny model broek, sluit mooi aan rondom de billen en benen, maar zonder dat hij te strak zit. Er kan nog prima in worden gespeeld en geklommen.

Brian & Nephew is een merk dat staat voor casual, stoer, vintage, cool, rebels, authentiek en met veel aandacht voor denim. Na het vervaardigen krijgen alle modellen een extra washing voor een nog meer casual uitstraling. Voor de denims komt daarbij ook nog spray, scraping, crunch en tagging voor de extra stoere look.  Zelf mis ik die echte stoere uitstraling van deze broek. De kontzakken van de broek zijn duidelijk het mooiste. Ze zijn wat groter en lopen wat langer door. Ook de stiksels erop zijn mooi, dat maakt de broek toch net wat stoerder! Prima geschikt voor een middagje spelen met auto’s.


Auteur: Nienke 


Geen opmerkingen: