Is het alweer blote voeten weer?


De eerste zonnestralen van het jaar geven mij altijd zo’n heerlijk en vrij gevoel! Bij mijn kinderen heeft de zon duidelijk hetzelfde effect. Jassen kunnen weer uit en het is ook hét moment om de slippers weer uit de kast te halen. Geen sokken meer aantrekken of veters strikken , maar gewoon weer met de blote voeten in de slippers. De voeten zijn in de winter natuurlijk gewoon door gegroeid  en de slippers van vorig jaar zomer passen niet meer. Dus op naar de winkel.
 


De keuze is snel gemaakt, het moeten weer hippe Ipanema teenslippers worden. Maar dan nog de verschillende kleuren en printjes. Mijn zoontje is er snel uit; voetbalslippers! Dochterlief heeft meer keuzes te maken, maar zij kiest uiteindelijk voor een stoere zwart-roze variant. Beide lopen tevreden op hun nieuwe slippers de winkel uit.
Klein nadeel na een middag op de slippers spelen is dat de tenen weer even moeten wennen aan het bandje ertussen. 
De Ipanema slippers zijn vrolijk en kleurrijk. Door de kleuren zijn de verschillen tussen jongens en meisjes slippers goed te zien. De zool van de slipper is redelijk dik en stevig genoeg. Wellicht zijn de slippers niet geschikt voor een lange wandeling, maar wel prima voor een dag buiten spelen in de zon!  Op naar vele zonnestralen; blote voeten weer!

Auteur: Nienke Drieenhuizen

Geen opmerkingen: