Populaire kinderkleding merken

Wat kinderkleding betreft is er natuurlijk keuze te over. Maar er zijn een aantal populaire kinderkleding merken waarmee u eigenlijk geen miskoop kunt doen, en die bovendien een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. We hebben er hieronder een aantal voor u op een rijtje gezet!

Blue Rebel
Blue Rebel staat vooral bekend haar mooie jeanscollectie, welke wordt gekenmerkt door de perfecte pasvormen, de unieke details en een moderne uitstraling. De jeans van Blue Rebel zijn voor zowel jongens als meisjes verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke goed te betalen!

Tumble ’n Dry
Tumble ’n Dry werd opgericht in 2007 met de ambitie een leuk, ruig en speels kinderkledingmerk neer te zetten. En dat is gelukt! Dit Nederlandse merk biedt trendy, stoere en functionele kleding voor jongens en meisjes in de maten 62 – 176.






Gsus
Gsus is een eigenzinnig kledingmerk van Nederlandse bodem, dat naast dames- en herenkleding ook een indrukwekkende collectie kinderkleding biedt: Gsus Jr. Wie niet zo houdt van zoete of kinderachtige ontwerpen, zal de stoere, levendige prints van het merk zeker kunnen waarderen.


Geisha Kids
Geisha Kids biedt hippe en draagbare kleding voor meisjes, die ook nog eens heel betaalbaar is. De schitterende shirts, truien, broeken, jumpsuits en treggings uit de collectie zijn onderling uitstekend met elkaar te combineren en verkrijgbaar in de maten 116 tot en met 176. 





Geen opmerkingen: