Kleding van het merk Beebielove

Beebielove werd opgericht in 2008 en ontwerpt baby- en kinderkleding in de maten 44 tot en met 104. Beebielove laat zich inspireren door authentieke en originele concepten en steekt deze in een nieuw, modern jasje. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van zeer comfortabel zittende en ultiem zachte materialen. De babykleding is vooral heel lief, met veel spulletjes in zacht roze en blauw. Maar ook de kinderkleding van dit merk mag er wezen. Naast baby- en kinderkleding verkoopt Beebielove ook lieve accessoires, zoals bijvoorbeeld wanten, ondergoed, zwemkleding, sjaals, mutsjes en maillots.








Beebielove collectie 2014
De nieuwe, feestelijke collectie van Beebielove, Viva la France genaamd, bevat heel wat moois en is duidelijk geïnspireerd door Frankrijk. De meisjeskleding van 2014 bestaat uit T-shirts met prints van de Eiffeltoren, heerlijke macarons en typisch Franse uitspraken, alsmede super lieve jurkjes, tuniekjes en bolero’s. Kenmerken zijn ook de lieve strikjes die in de gehele meisjescollectie terug komen. Voor de boys zijn er stoere shirts en vesten in navy, rood, wit en geel. De Vive la France collectie van Beebielove is tevens in babymaatjes verkrijgbaar, maar dan in zachtere tinten. Met de items uit de Vive la France collectie kunt u naar hartenlust mixen en matchen! Bent u benieuwd naar wat de Beebielove collectie nog meer te bieden heeft dit jaar? Bekijk dan het actuele aanbod in de online shop van Zoem-kids.nl!



In 2013 introduceerde Beebielove haar nieuwe label, Little Miss Juliette. Dit label richt zich speciaal op super stoere meiden van 4 tot en met 11 jaar oud.

Geen opmerkingen: