Populaire babykleding merken

Niets is zo leuk als shoppen voor babykleertjes! Maar het moet natuurlijk wel van een goede kwaliteit zijn, het liefst nog tegen betaalbare prijzen. Hieronder een overzichtje van een aantal populaire babykleding merken die het zeker waard zijn om even te bekijken!

Gymp
Gymp babykleding staat bekend om de ongelofelijk zachte stofjes en super lieve ontwerpen. De kleertjes en accessoires van dit merk zijn zeer geschikt om te geven als kraamcadeau.

Babyface
Het merk Babyface biedt 3 collecties: Babyface Basic, met rompertjes, broekjes en truitjes; Babyface New Born, een zachte, comfortabele en praktische lijn met alles wat een baby nodig heeft; en Babyface Toddler, een speelse en duurzame kledinglijn in de maten 68 – 104. Babyface, the smile in your mind!

Name-it Mini
De Mini lijn van het Scandinavische merk Name-it is speciaal ontworpen voor kinderen van 1 – 3 jaar. De kleertjes zijn trendy en comfortabel, maar ook verassend praktisch. Denk bijvoorbeeld aan broekjes met knoopjes die heel makkelijk aan en uit te trekken zijn.

Stones and Bones
Als u op zoek bent naar originele kleding voor baby’s, dan moet u zeker even in de collectie van Stones and Bones maken. Dit merk ontwerpt super opvallende T-shirtjes waarmee uw baby ongetwijfeld de show zal stelen!

Feetje

Feetje is een Nederlands babykledingmerk, opgericht in 1981. De kleertjes, die verkrijgbaar zijn in de maten 44 – 86, zijn gemaakt van heerlijk zachte stofjes en zitten super comfortabel. De uitgebreide collectie wordt ieder seizoen aangevuld met kleurrijke nieuwe items. 




Geen opmerkingen: