Zomertrend meisjeskleding

Vraag: Wat is de zomertrend voor meisjeskleding?

Antwoord:
Er zijn dit jaar vele leuke zomertrends op het gebied van meisjeskleding. Een trend die er echt uit springt zijn de bloemenmotieven die we overal op terugzien. Zowel op jurken en broeken als op denim jacks

Daarnaast zien we ook ontzettend veel broeken en leggings met prints. Bloemenprints, dierenprints, tie dye, paisley... je kunt het zo gek niet bedenken! Hoe drukker, hoe beter lijkt het wel. Daarnaast zien we ook veel schitterende etnische prints op meisjeskleding.

Stippen en polka dots zijn ook weer helemaal terug, zowel in de volwassen modewereld als in kindermodeland. Schattige polka jurkjes, gestippelde topjes en lieve bikini’s met bolletjes zijn helemaal in deze zomer.

Tot slot de meest smaakvolle zomertrend voor meisjeskleding: sorbetkleuren! Citroengeel, zachtroze, mintgroen en ijsblauw, we krijgen er spontaan zin in ijs van. Een gekleurde broek is dan ook wel een must-have item deze zomer. Maar we zien sorbetkleuren niet alleen op broeken. Tops, jurkjes, vestjes en jasjes, alles komt voorbij in de fleurigste sorbetkleuren. Deze zomertrend ziet er echt heerlijk uit!


Bekijk de zomertrend voor meisjeskleding op de website van Zoemkids!

Geen opmerkingen: