Felle kleuren kinderkleding


Vraag: Zijn felle kleuren voor kinderkleding op dit moment hip?

Antwoord:
Het antwoord op die vraag is een volmondig JA. Met felle kleuren kun je de aandacht trekken, een statement maken of een bepaalde uitstraling creƫren. Dat wordt dit seizoen dan ook volop gedaan op het gebied van kinderkleding. Gedurende het herfst- en winterseizoen zien we voornamelijk felle kleuren zoals kobaltblauw, smaragdgroen en bloedrood. Tijdens de lente en zomer zijn pasteltinten zoals mintgroen, citroengeel, suikerspinroze en lavendelblauw juist helemaal in.

Combineer een fel kledingstuk met neutrale kleuren voor een mooie balans. Mix bijvoorbeeld een rood shirtje met kleuren als wit, grijs of nude. Het rood zal er echt uitspringen! Voor wat meer spunk in de kinderkleding kun je een felle kleur combineren met zwart.
Wanneer je ervoor kiest om twee felle kleuren in een outfit te combineren, let er dan wel op dat deze bij elkaar passen! Vermijd liever combinaties zoals blauw en groen en roze en rood.

Wat dit moment ook helemaal hip is zijn metallics in kinderkleding. En dan blijft het niet bij zilver- en goudkleurige tinten, integendeel – felgekleurde metallics zijn helemaal in de mode.

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze leuke jongens korte broek of deze hippe meisjes top!

Bekijk de felle kleuren collectie van zowel jongens als meisjes op de website van Zoemkids!

Geen opmerkingen: