Overeind blijven tussen de Loom bandjes

De sieraden branche heeft er een serieuze concurrent bij gekregen… de Loom-armbandjes. Op dit moment een ware hype waar je niet omheen kan. Dus ook in ons huis zijn overal gekleurde elastiekjes te vinden. Zowel Jesse van zes als Sterre van vijf kunnen uren druk zijn met de kleine elastiekjes, haaknaalden en YouTube filmpjes ter inspiratie. En eerlijk gezegd vind ik het ook nog leuk om ze erbij te helpen . Het is fijn en gezellig om, met een heleboel gekleurde zakjes om ons heen, samen aan de keukentafel bezig te zijn. Resultaat van deze huisvlijt is dat beide kinderen met hun armen vol met Loom bandjes lopen. Maar op sommige dagen wil mijn dochter gelukkig niet die zelfgemaakte, maar gewoon een échte armband om.
Deze roze met paarse armband van GooischeFrutsels is één van haar favorieten. De glimmende stenen passen perfect bij haar meisjeskleding. De sieradenlijn van dit merk richt zich op de onbezorgde, speelse en vrolijke belevingswereld voor kinderen. GooischeFrutsels accentueren door hun oneindig aantal kleurcombinaties de zonnige kant, onbevangenheid en spontaniteit van spelende en opgroeiende jongens en meisjes. De sieraden worden oa verkocht bij Zoem Kidsfashion



Als ik dan toch samen met Sterre accessoires aan het uitzoeken ben, dan wil ze ook graag dit knipje met gehaakt bloemetje in haar blonde haren. Met een zilveren sterretje erboven op, krijgt dit knipje een extra stoere uitstraling. De knip is handgemaakt en van het merk ‘Kleine Draakjes’. Het knipje blijft goed zitten in de gladde haren van Sterre. 

Als laatste favoriete accessoire kiest Sterre haar eigen Cowboy-belt uit. Een zilveren riem die elk broekje net iets leuker maakt. Deze variant heeft hartjes over de gehele lengte van de riem. Praktisch; want de riem kan op elke gewenste maat gedragen worden. En heel erg leuk; de hartjes geven de riem een echte meisjes-look.

Kortom; welke trends er voor de kinderen ook voorbij komen, elk kind heeft uiteindelijk toch zijn eigen favoriete kledingstukken en accessoires. En ik vind het heerlijk om Sterre daar zelf haar keuzes in te laten maken.

Auteur: Nienke Drieenhuizen

Geen opmerkingen: