Ninni Vi kinderkleding


Bent u op zoek naar stoere, sportieve kinderkleding voor meisjes? Dan moet u zeker even de collectie van Ninni Vi bekijken. Dit Nederlandse merk beschikt over een prachtige collectie kleding voor meisjes van 3 tot en met 11 jaar.

Christie Ott had veel moeite om voor haar tengere dochters goed passende kleding te vinden. Daarom heeft zij Ninni Vi in het leven geroepen. De naam komt van haar dochters Lynn en Evy. “Evy noemde Lynn altijd Ninni en Vi staat voor Evy,” vertelt Christie. De kledingstukken zijn allemaal voorzien van een ideale pasvorm en gemaakt van fijne, comfortabel zittende materialen. De items zijn basic en toch uitdagend.

De collectie bestaat uit sportieve tanktops, jurkjes, shirtjes, shorts, leggings en rokjes van tricot, evenals vestjes en broeken van sweatstof. Daarnaast zijn er super coole sportkousen verkrijgbaar, die een outfit helemaal af maken! Alle items zijn dusdanig ontworpen dat u ze naar hartenlust met elkaar kunt combineren. Urenlang zoeken naar een passende outfit hoeft dus niet meer!


De collectie van Ninni Vi is verkrijgbaar in de webshop van Zoemkids. Dit merk is onmisbaar in de kledingkast van elke stoere meid! 



Geen opmerkingen: