Kinder winterjassen


We hebben goed nieuws voor ouders: wanneer het weer tijd wordt om de kids stevig in te pakken, hoeft u niet meer te kiezen tussen warmte en stijl. Wie kinderen heeft wil natuurlijk dat ze er deze winter warmpjes bij lopen. Jassen moeten daarnaast ook comfortabel genoeg zijn om in te spelen en tegen een stootje kunnen. Tegenwoordig zijn er fantastische winter kinderjassen die zowel modieus als functioneel zijn!

Een opvallende trend op het gebied van kinder winterjassen dit jaar zijn de mooie materialen die er worden gebruikt. Leer is natuurlijk altijd mooi, maar er zijn ook tal van alternatieven, zoals stoffen die behandeld zijn met een hars- waxcoating. Dergelijke winterjassen zijn minder duur dan winterjassen van leer en eenvoudig waterdicht te maken. Daarnaast zijn gewatteerde winterjassen helemaal hot. Ook nepbont zien we veel. Meisjes dragen jassen van nepbont, waar het bij dejongens meestal beperkt blijft tot een bontkraag.

Voor jongens zien we dit jaar voornamelijk jassen en cardigans in groen en bruintinten. Voor de meisjes draait het om wollen breisels, tweed en felle kleuren. Iets dat voor zowel jongens als meisjes terug is zijn bodywarmers en gilets.

Op zoek naar een leuke, betaalbare kinder winterjassen? Bekijk dan eens het aanbod van Zoemkids!


Geen opmerkingen: