Het is zomer en dan is het sale shopping time!

Het is zomer, de zon schijnt en het is eindelijk tijd voor die ene leuke korte broek of dat geweldige topje dat je hebt gekocht !
Ook mijn kinderen kunnen niet wachten om hun nieuwe zomerkleding eindelijk uit de kast te halen.
Zoonlief loopt trots rond in zijn Vingino short in leger kleuren.
Dochterlief is weg van haar Ninni Vi short, en ook onze jongste is niet uit haar Name It korte broek te krijgen.
Tenzij we natuurlijk het zwembad in de tuin opzetten of met z’n allen richting Bussloo vertrekken, dan toveren ze snel hun nieuwe zwemkleding te voorschijn.
Ieder jaar is het weer een feestje om een nieuwe bikini of zwembroek uit te zoeken.
Er is zo veel keuze en ze zien er allemaal zo vrolijk uit!

Bij Zoem hebben ze intussen ook de zomer in hun bol. De kortingen op de zomer kleding lopen ondertussen zelfs op tot 70 % !
Ik betrap mezelf er op dat ik stiekem toch even naar binnen wandel, ik moet gewoon even kijken of er nog iets leuks voor 1 van mijn kindjes tussen hangt. Misschien alvast iets leuks voor volgend jaar in een maatje groter dan ze nu hebben ….

Er is altijd wel iets leuks te vinden bij Zoem en kun je niet slagen bij de opruimingsartikelen…. Zoem heeft ondertussen ook al een deel van de nieuwe collectie hangen en ook die is leuk !
Ik zou dus zeggen…. Als je niet aan het zwembad of het strand ligt… ga naar Zoem en scoor nog net even dat leuke jurkje/ shortje/ shirtje voor in je koffer om mee te nemen op vakantie !






Auteur: Paula Pelstra

Geen opmerkingen: