Tumble ’n Dry


Tumble ’n Dry is een hip kinderkleding merk dat werd opgezet in 2007. De ontwerpen zijn speels, fris, mooi en functioneel en worden gecreëerd met positieve energie. Bij Tumble ’N Dry geloven ze dat goed design het dagelijks leven verbeterd en dat het mensen gelukkig kan maken, en dat het daarom voor iedereen betaalbaar moet zijn.



Collecties
De kleding van Tumble ’N Dry wordt onderverdeeld twee segmenten: één voor jongens en één voor meisjes. Voor beide segmenten zijn er drie collecties: de Lo collectie (maat 62 – 92), de Mid collectie (maar 92 – 140) en de Hi collectie (maat 116 – 176). Van tops en T-shirts tot jeans en joggingbroeken en van jassen tot jurken, het is allemaal verkrijgbaar bij Tumble ’n Dry. Daarnaast verkoopt Tumble ’N Dry ook leuke accessoires zoals mutsen en sjaals. Zo kunt u een outfit helemaal afmaken!

Tumble ’N Dry online bestellen

Tumble ’N Dry, dat oorspronkelijk van Nederlandse bodem is, is nu verkrijgbaar in meer dan 600 winkels in onder anderen Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, Oost-Europa, Canada en Japan. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon online bestellen, bij Zoemkids

Geen opmerkingen: