Kinderhandschoenen


Is uw kind al helemaal klaar voor de winter? Winterjas? Sjaal? Muts? Handschoenen? Ja, die handschoenen! Als er iets is dat vaak kwijt raakt, zijn het wel kinderhandschoenen. Bij jonge kinderen is dit op te lossen door te kiezen voor een paar dat met een touwtje door de mouw heen aan elkaar vast zit.



Wanten in plaats van handschoenen
Heeft u een wat jonger kind, dan is het wellicht een idee om te kiezen voor wanten in plaats van handschoenen. Waarom? Die vraag kan beantwoord worden door iedereen die wel eens een poging heeft gewaagd om een handschoen aan te trekken bij een peuter – met alle vingers op de juiste plek. Niet bepaald eenvoudig! Wanten zijn makkelijker om aan te trekken en bovendien zijn ze warmer, omdat ze vingers (en de warmte die de vingers produceren) bij elkaar houden. Zo hoeft u zich in elk geval geen zorgen te maken dat uw kind met bevroren vingertjes thuis komt.

Bestel kinderhandschoenen online
Voor warme, praktische, mooie en betaalbare kinderhandschoenen kunt u eens een kijkje nemen in de webshop van Zoemkids. Wij hebben handschoenen en wanten voor baby’s, meisjes en jongens. Ook voor skihandschoenen bent u bij Zoemkids aan het juiste adres.


Geen opmerkingen: