Kinder jeans

Kinder jeans zijn altijd handig om in de kast te hebben voor je kind. Niet alleen zijn ze lekker degelijk en slijten ze niet zo snel als andere broeken, maar ze zijn ook veelzijdig en passen dus overal bij.

Jeansmaten kinderen
Voor kinderen worden er andere maten gehanteerd dan voor volwassenen. Bij kinderkleding geldt de lichaamslengte van het kind als de maat. U neemt dan de maat die het dichtste bij de gemeten lichaamslengte ligt. Dus als uw kind 1.20 meter is, neemt u als maat 122. Houdt u er wel rekening mee dat sommige jeans wat groter of juist wat kleiner zullen vallen, afhankelijk van het merk. Omdat kinderen snel groeien, raden we aan om bij twijfel de grootste maat te nemen. Zo kunnen ze er tenminste nog ingroeien!

Kinder jeans van de tofste merken

Of u nu op zoek bent naar kinder jeans voor jongens, meisjes of baby’s, bij Zoemkids vindt u altijd wat u zoekt. We hebben namelijk de mooiste jeans van de beste kinderkledingmerken, waaronder Name-it, CKS, Blue Rebel, Petrol Industries, Babyface, Tumble ‘N Dry, Vingino en Baker Bridge. Onze jeans zijn verkrijgbaar in alle kindermaten en diverse kleuren. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod! 



Geen opmerkingen: