Dress like Flo kinderkleding

Dress like Flo is een kinderkledingmerk dat is ontstaan uit de in Oosterhout gevestigde winkel Ko & Flo. Na drie seizoenen als succesvol huismerk, is de kleding van Dress like Flo nu op vele plekken verkrijgbaar. Het Nederlandse merk verkoopt basic, draagbare en ongecompliceerde meisjeskleding in de maten 104 t/m 164. Kenmerkend zijn de eigenzinnigheid en het oog voor detail. De kleding is stoer, maar altijd voorzien van een lief accentje. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van heerlijk zachte materialen. De kleding zit dus hartstikke lekker!

Elk voorjaar en najaar wordt er een geweldige nieuwe collectie uitgebracht. Doordat er in elke collectie maximaal twee hoofdkleuren worden gebruikt, is de kleding heel gemakkelijk met elkaar te combineren. Comfortabele kleding waarin kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn, daar draait het om bij Dress like Flo.



De collectie van Dresslike Flo is uiteraard ook verkrijgbaar bij Zoemkids! We hebben toffe shirts, lieve rokjes, stoere broeken en nog veel meer. Neemt u op uw gemak eens een kijkje naar het ruime aanbod in de webshop. Een leuke, passende outfit bij elkaar zoeken was nog nooit zo makkelijk!







Geen opmerkingen: