Baker Bridge

Baker Bridge kinderkleding

Baker Bridge is een kinderkledingmerk dat stijlvolle kinderkleding voor jongens en meisjes ontwerpt. Mooie, klassieke kwaliteitskleding, zonder al te veel poespas – dat is Baker Bridge. Het merk kenmerkt zich door de mooie details en de uitstekende afwerking van de kleding. De slogan van het merk is niet voor niets ‘The Details Make it Rich.’ De jongens kleding is casual, stoer en verzorgd en is makkelijk met elkaar te combineren. De meisjeskleding is voorzien van een wat romantischere touch. Baker Bridgekinderkleding heeft navy als basiskleur en is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 176. Met de kinderkleding van Baker Bridge bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Baker Bridge opende op 30 maart 2013 haar eerste concept store in het Belgische Leuven. U hoeft echter niet stad en land af te reizen voor Baker Bridge kinderkleding – die bestelt u namelijk ook gewoon online!

Natuurlijk is Baker Bridgekinderkleding verkrijgbaar bij Zoemkids. Voor jongens zijn er bijvoorbeeld stoere shirts en polo’s, en voor meisjes mooie, klassieke jassen en modieuze broeken. Neemt u op uw gemak een kijkje in het actuele aanbod en bestel vandaag nog uw Baker Bridge kinderkleding bij Zoemkids.


Geen opmerkingen: